När det kommer till belysning finns det en hel värld att botanisera i. All sorts belysning ger olika resultat. Det är resultatet som du vill få av belysningen som avgör vad som passar dig bäst. Belysning är något som vi använder oss av en hel del, men syftet med den kan variera. Det kan vara för att lysa upp hemmet eller kanske bara för lite mys.

Belysning för hemmet

Att välja vad för sorts belysning du ska ha i ditt hem kan låta enkelt, men det finns en hel del val du kommer behöva göra. Idag kan du välja hur du vill att belysningen ska komma fram. Ska det vara en dimmer, där du kan ställa in hur starkt ljuset ska vara och vad ska belysningen vara för? Det kan vara dekorationsbelysning eller en större lampa som ska lysa upp.

Inte bara ett lyse

När du ska välja en lampa till ditt hem så tänk på att det är inte bara ett ljus. Det är en inredningspryl som ska pryda ditt hem. Det ska passa din stil men samtidigt ge dig det resultat du vill åstadkomma. En lampa kan ha olika funktioner, så välj noga utifrån vad belysningen ska vara till. Men funktion behöver inte betyda tråkiga lampor, tvärtom, det finns mängder av modeller att välja bland.