Det finns olika stilar när det kommer till möbler och det finns inget som är rätt eller fel. Allt handlar om hur du vill att ditt hem ska kännas och se ut. En möbel är mycket mer än bara en soffa till exempel, det är en del av din inredning som ger ditt hem en känsla som du vill skapa runt omkring dig och leva i.

Att möblera rätt

När det handlar om att placera ut dina möbler så vill du givetvis använda ytan så bra som möjligt. Litet som stort så vill du få en känsla av luft och inte att det är övermöblerat eller ger en känsla av att vara rörigt. Men låt det inte se allt för uppgjort ut. Tänk även på det praktiska när det kommer till att städa, underlätta det så mycket du kan.

Möblering för att lyfta fram vissa saker

När du möblerar kan det vara så att du vill lyfta fram olika saker. Det kan vara ett vackert fönster och då vill du inte att det ska försvinna bakom stora höga möbler. Med det kan även vara vissa möbler som du vill ska framträda mer. Möblering är så mycket mer än att bara ställa ut en soffa och ett bord framför Tv:n, möblering handlar om att skapa ett hem.